1/8 anonim válasza:
NEM! Előre összerakott gépet TILOS venni!
2/8 anonim válasza:
Nagyon nem,de már legalább 300x leírtam más hasonló kérdések alatt,rossz.
1. Aránytalan
2. GTX 750 165k-s gépbe? Jó vicc,egy 100k-ba még elmegy..
3. Lehúznak
4. Ha leveszed a gépház oldalát,akár portalanítani ugrik a garancia
5. Megbízhatatlan táp (noname,szar),gagyi alaplap
Meg még sorolhatnám..
4/8 anonim válasza:
Semmi lehúzás nincs benne. Ha durván összeszámolom kb. ennyibe kerülhet ha te rakod össze akkor is.
Az más kérdés, hogy pl. a vinyó milyen? mert a márka nincs feltüntetve, plusz a táp márkája sincs odaírva.
Egy komplett gép összerakása ígyis úgyis sokba kerül ha az ember jó gépet szeretne.
Szóval az árral nem lenne gond, viszont ez szerintem sem a legjobb konfiguráció. A processzorhoz képest a videókártya elég gyenge.
5/8 A kérdező kommentje:
Mondanátok légyszi egy jó konfigurációt?
2014. dec. 3. 20:00
6/8 anonim válasza:
Nem rossz ez a gép.De ha kiszámítod ha összrakatsz egyet talán még drágább is.Mire használod?
7/8 anonim válasza:
Ezt láttam. Nagy sumákok, kirakják rá a prohardver plecsnit, de olvasd el az apróbetűs részt :) Sok bullshit a filozófiájuk.
8/8 A kérdező kommentje:
Játékra használnám
2014. dec. 3. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!