Ctl+alt+delete hiba! Hogyan oldjam meg?
Szoval ez a dolog ma tortent mikor megnyomom a fent elitett gombokat egyszerre hogy elohozzam a feladatkezelot.Viszont most egy ilyen levelet kapok fekete keppel a hatterben :
Failure to display security and shut down options. The logon process was unable to display security and logon options when CTRL+ALT+DELETE was pressed. If the operating system does not respond, press ESC or restart the computer by using the power switch.
Tegnap meg teljesen jo volt,es nem is toltottem le semmit par cs 1.6 pluginon kivul a szerveremhez. Egyeduli dolog amit esetleg installoltam az a skype update volt. Az utan a skypot is letoroltem sot meg a winsock resetet is probaltam. Virus irtas mar nagyban megy. Bitdefender 2015-t hasznalok....
feladatkezelőt alternatív módon előhozhatod úgy is, hogy jobb klikk tálcán és ott a feladatkezelő indítása.
Am még nem találkoztam sose ezzel a hibaüzenettel, de olyan, mintha egy szolgáltatás nem működne, vagy vmi rendszerfájl sérült volna.
Windows telepítőről nyomj egy javítást.
Előtte a pótolhatatlan/fontos fájljaid mentsd le a biztonság kedvéért.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!