Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ctl+alt+delete hiba! Hogyan...

Ctl+alt+delete hiba! Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Szoval ez a dolog ma tortent mikor megnyomom a fent elitett gombokat egyszerre hogy elohozzam a feladatkezelot.Viszont most egy ilyen levelet kapok fekete keppel a hatterben :

Failure to display security and shut down options. The logon process was unable to display security and logon options when CTRL+ALT+DELETE was pressed. If the operating system does not respond, press ESC or restart the computer by using the power switch.

Tegnap meg teljesen jo volt,es nem is toltottem le semmit par cs 1.6 pluginon kivul a szerveremhez. Egyeduli dolog amit esetleg installoltam az a skype update volt. Az utan a skypot is letoroltem sot meg a winsock resetet is probaltam. Virus irtas mar nagyban megy. Bitdefender 2015-t hasznalok....

2014. dec. 3. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

feladatkezelőt alternatív módon előhozhatod úgy is, hogy jobb klikk tálcán és ott a feladatkezelő indítása.

Am még nem találkoztam sose ezzel a hibaüzenettel, de olyan, mintha egy szolgáltatás nem működne, vagy vmi rendszerfájl sérült volna.

2014. dec. 3. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valahogy meg lehet ezt oldani?
2014. dec. 3. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Windows telepítőről nyomj egy javítást.

Előtte a pótolhatatlan/fontos fájljaid mentsd le a biztonság kedvéért.

G.

2014. dec. 3. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
winsock resetet ajánlanak mások is. csökkentet módban fut rendesen?
2014. dec. 3. 17:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Ott megy rendesen,a winsock cuccot megprobaltam,a javitast is akkor majd hetvegen mert most nincs itt a pendrivem. Viszont koszi a tippeket. Laptopom van ha ez segit amit ugy hivnak hogy compaw presairo cq57 1.6ghz 6gb ram.
2014. dec. 3. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor lehet vmi szolgáltatás/driver kavar be; msconfiggal ellehet játszani, de nem tudom, hogy működni fog-e, ha zavar a probléma akkor javítás/újratelepítés.
2014. dec. 3. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Azert koszonom! :)
2014. dec. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!