Miért nem tudok ncore torrentet seedelni (ha máshonnan van a torrent akkor megy a seed)?
Figyelt kérdés
Nemrég csatlakoztam ncore-ra, 3 napja seedelek 2 torrentet, egyiknél 0 az arány, másiknál nyögvenyelősen felment 0.4-re, többszáz peer van! Ma leszedtem TPB-ről egy torrentet, töltés után egyből szedni kezdtek tőlem, csak 2 óra telt el és 8-as az arányom és egyre nő, folyamatosan töltenek tőlem! Nem értem. Utál engem az ncore tracker vagy mi a fene van? :(2014. dec. 3. 16:32
1/2 A kérdező kommentje:
........... Kösz a semmit.
2014. dec. 9. 20:24
2/2 anonim válasza:
Minek töröd magad amúgy az arány miatt? Nem mindegy az neked, hogy mennyi az arányod? Fogod, letöltesz valamit, bent hagyod 48 órára (vagy amennyire kell) és kész.
Bőven szrok rá, hogy kik, meg mennyien töltik tőlem. Nincs ncore-on arányrendszer, ennek meg inkább örülni kéne. Én direkt levettem a feltöltési sebességet is, hogy ne húzza le a netemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!