Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg vettem első laptopom. És...

Meg vettem első laptopom. És pár kérd ésem lenne! (? )

Figyelt kérdés

Otthoni használatra lenne, hogy használjam az aksiját?

Mennyire hagyjam le merülni illetve feltöltve?!

Nem baj ha szinte végig hálózatról használom?

Minden véleményt és segítséget el fogadok a laptop használatról

2014. dec. 2. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Az aksit tudod használni de legyen tejesítménycentrikuson.

Addig hagyd mig le nem merül,ne hagyd töltön ha már fel van töltve mert tulmelegedik.Nem baj ha mindig hálózaton van.A tulmelegedés ellen ventilátor vagy valami ami gátolja a tulmelegedést.Remélem segítettem.

2014. dec. 2. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, tudtdam, tudtam, annyira tudtam. Használjátok már a keresőt, ezt vagy 5x megkérdezték mostanában.

Itt az egyik kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

Első te meg ne írkálj hülyeségeket, dehogy melegszik túl.

Óvakodj a remélem segítettem kommentelőktől, általában csak rosszat írnak. Egyszer kellene utánnézni ha már nagyon válaszolni akarsz.

2014. dec. 2. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
17:18-ra meg ne hallgass
2014. dec. 2. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok veszekedni de én segíteni akartam informatikus!Oda kell rá figyelni!Te használtál valaha laptopott akkor írogass!
2014. dec. 2. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. dec. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!