Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Metro 2033 Redux magyarítás...

Metro 2033 Redux magyarítás kompatibilitás? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki próbálta, illetve működik is neki hibátlanul azoktól kérdezném a következőt: Mivel, a Metro 2033 megjelent újra "Redux" névvel, illetve felturbózott texture packkal ellátva, ezért szeretnék egy megerősítő választ kapni, miszerint a sima Metro 2033-hoz kiadott magyarítás működik a Redux termékkel is.

(A vulgáris szavakat illetve, a személyeskedést felejtsük ha kérhetem.

A jó válaszolók, zöld kézben részesülhetnek.)

2014. dec. 1. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam, de más motor, gyakorlatilag más játék technikailag, csak a történet "véletlenül" egyezik. Sokkal több ez a textúrák kicserélésénél, az egész játékot újracsinálták mindenestől. Teljesen kizárt, hogy sima 2033 magyarítása működjön.
2014. dec. 1. 00:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm a választ. Kulturált hozzászólás, megkaptad a zöld kezet!

Viszont, ha valaki már kipróbálta és működött/vagy nem a magyarítás a Redux verzión, az nyugodtan írjon ha látja ezt a bejegyzést!

2014. dec. 1. 00:59
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Még nem próbáltam de kifogom.

2014. dec. 1. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Oh, köszi! :D

Na, erre vártam. Remélem működik is!

Ha kipróbáltad mindenképpen írj, hogy milyen! :)

2014. dec. 3. 00:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbálkoztam vele de sajna nem megy "Ami a fordítás működéséhez feltétlen szükséges, az legalább az első 2 patch" letöltöttem a patcheket de így se megy.

Ha jutottál valamire oszd meg velem is.

2014. dec. 3. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!