Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom újrarakni a...

Hogyan tudom újrarakni a Windows 7-t a gépen?

Figyelt kérdés
1 Éve vettem egy laptopot eredeti 64bites windows7-el. Cd-t nem emlékszem,hogy kaptam hozzá. Újra akarom rakni a gépet és analfabéta vagyok hozzá. Valaki, ha leírná lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni, azt megköszönném. Légyszíves dedós nyelven! Samsung gép ha ez számít
2014. nov. 30. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. nov. 30. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nem kaptál lemezt hozzá, akkor lehetséges, hogy van helyreállító partíció a gépen, és annyi a dolgod, hogy bekapcsolás után a megfelelő billentyűt megnyomod.

Mielőtt nekiállnál a fentebb linkelt újratelepítési procedúrának, mindenképp olvasd el a kezelési útmutató erre vonatkozó részét, különben megsemmisítheted a gyári helyreállítási rendszert.

2014. nov. 30. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Dedós nyelven nem fog menni.Elméletileg van egy partíció a gépeden ami tartalmazza az oprendszeredet.Gép függően bekapcsoláskor különböző billentyű kombinációval érhető el.A telepítés vezérlő logikusan végigvezet nagyon el sem lehet szúrni.Nekem a kézikönyvben le van írva laikusok számára érthető módon.

Ha ez nincs meg akkor lehúzol a netről egy oprendszert és a géped alján lévő win sorozatszámmal érvényesíted.

2014. nov. 30. 20:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek a segítséget!Persze nem ugrottam volna egyből neki c
2014. nov. 30. 20:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Ennyi segítség után megpróbálkozok vele! Köszi még egyszer!
2014. nov. 30. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Abban az esetben ha el van kopva a gép alján a matrica,ezért a nem kivehető a számsor,akkor valahol máshol megtalálható a gépen pl.a C-ben a rendszerfájlok mellett?
2014. nov. 30. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Programmal (pl. AIDA64) lekérdezheted.
2014. nov. 30. 20:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Le is töltöm valahonnan mindjárt. :)
2014. nov. 30. 20:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezer köszi, meg is van!
2014. nov. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!