Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lol. Kitiltott hősök?

Lol. Kitiltott hősök?

Figyelt kérdés
Miért vannak ezek a tiltások ?

2014. nov. 30. 16:34
 1/4 anonim válasza:
Nem tudom mire érted
2014. nov. 30. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha "ranked"-et szoktál játszani ( nekem angolul van fenn ), akkor gondolom a játék előtti banra gondolsz.

Ebben az esetben azért vannak, hogy a játék elején ki lehessen tiltani pár olyan karaktert, amit nem akartok ellenfélnek.

Például: ha az egész csapat "glass-canyon" típus, szóval nincs tankotok, akkor nem akartok ellenfél erős területi CC-vel ( crowd-control ) rendelkező csapatot, emrt megb*sznak :D lásd: amumu, sejuani, malphite

Amennyiben nem erre gondoltál, akkor pontosíts a kérdéseden.

2014. dec. 1. 18:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam köszi!
2014. dec. 1. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért vannak, hogy ki tudd tiltani esetleg a legnagyobb countered, vagy pár olyan karaktert, akiről tudod, hogy ha vért izzadsz se tudsz vele mit kezdeni.

Nekem pl. nem megy Fizz ellen a játék, és elég OP is a halacska, szóval instaban. :"D

2014. dec. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!