Miért nem indul el egy régi játék sem a laptopon, sem a gépen?
Figyelt kérdés
Egy 1999-es játékról van szó, elég régi, úgy hogy nem hiszem hogy sokan ismernék, de ha valakit érdekel, leírom. Szóval eddig tökéletesen működött, nem akadozott, nem volt semmi gond vele.Egyik napról a másikra nem indult el sem a nagy gépen, sem a laptopomon.Inkább azoktól kérdeném, akik értenek az ilyesmikhez, hogy akkor most mi a gond?2014. nov. 30. 14:44
1/4 anonim válasza:
Most komolyan külön kell kérni azt hogy leírjad?
"de ha valakit érdekel, leírom"
Biztos vagyok benne hogy ennyi energiabefektetéssel magának a játéknak a nevét is begépelhetted volna.
2/4 anonim válasza:
Továbbá...
Minden egyes kérdésnél külön kérvényt kell benyújtani hogy megtudjuk, milyen operációs rendszert használtok?
ehelyett:
"eddig tökéletesen működött,"
"nem akadozott",
"nem volt semmi gond vele."
Ezek ekvivalens állítások,
3/4 A kérdező kommentje:
Darkstone a játék neve, én nagyon bírtam játszani vele.
Windows XP-t használunk.
2014. nov. 30. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!