Mennyit érhet ez a külső HDD?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung M3 1terabájtos Külső HDD-m, el szeretném adni de nem tudom mennyit érhet.
Csak a HDD van meg a gyári Usb 3.0 kábel.
2014. nov. 29. 21:50
1/7 anonim válasza:
Samsungért én egy centet nem adnék, 2x volt Samsung vinyóm, 2 év alatt tropára mentek.
Amúgy életkortól is függ, és használattól, 12-nél többet szerintem biztos nem ér.
2/7 A kérdező kommentje:
Kevesebb mint fél éves, viszont van itthon Több Samu cucc, Telefon Külső HDD Tv monitor, egyikkel sem volt soha semmi baj :/
2014. nov. 29. 21:54
3/7 anonim válasza:
13-17 kozott lenne az en tippem, mivel ujonnan 19 korul indul.
4/7 anonim válasza:
Kevesebb, mint féléves, mégsincs garancia papírja? Hát ezért meg mert tényleg csak egy Samu, én inkább 12-14 E HUF-ban maximalizálnám a valós értékét, de ha nem megy el hamar, lehet csak 10-12.
5/7 A kérdező kommentje:
Pénztárcában tartottam a garanciát de ellopták a tárcám :S
2014. nov. 29. 22:04
6/7 T/Z válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
100/100
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
Gondolom ez jó :D
2014. nov. 30. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!