Szerintetek ezen a gépen elfut a GTA IV?
Figyelt kérdés
Proci: AMD Athlon 64 X2 4450e 2.3GHZ
Ram: 2GB
Vidi kártya:ATI Radeon 3100 Graphics 1GB
2014. nov. 29. 18:57
1/6 anonim válasza:
Az enyém kb hasonló:
intel core2 duo 2,66 GHzx2
2 GB RAM
Radeon HD5770 1GB
Én full HD-ban nyomtam, igaz volt hogy néha szaggatott, de azért játszható volt. Nálad a gyengébb videokártya miatt ilyen felbontásban nem hiszem hogy elindul, vagy élvezhető lesz, de 1024x768-ban megpróbálhatod.
2/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi :)
2014. nov. 30. 06:42
3/6 A kérdező kommentje:
És 1152x864 ben nem fog menni? Mert sztem az szebb felbontás.
2014. nov. 30. 06:43
4/6 anonim válasza:
A játék a beállításainál fel fogja ajánlani, hogy válaszd ki a kívánt felbontást, ha a kártya HD3100-as, akkor akár még a fullHD-t is felajánlhatja (ha tudja a monitorod), csak rendkívül szaggatni fog. Tehát elindulni szerintem elindul magasabb felbontásban is, mint 1024x768, csak kérdés, hogy milyen minőségben.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi :D 1óra és lejön :D éss akk megnézem. Patcheket ugye rakjam fel?
2014. nov. 30. 08:19
6/6 anonim válasza:
Én nem használtam patcheket, bár én a fullos verzióval játszottam, amiben benne volt a két kiegészítő is, lehet, hogy ott már javítottak bizonyos dolgokat, én nem találkoztam problémákkal a játékban.
Viszont a patch kiütheti a cracket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!