Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Metro Last light - Metro Last...

Metro Last light - Metro Last light redux? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem felétek a következő lenne: Én már elég régen megvettem Steam-en a Metro Last light-ot... Most nemrég kijött ez a Redux verzió szintén Metro Last light-ból. Most aki megvette a Redux nélkülit, az újra megveheti a játékot az ultra texture csomagért? Mert Steam-en nem úgy van kiírva mint DLC... És a kérdésem ebből adódóan az, hogy komolyan? Tényleg az ultra texture pack-ért még egyszer meg kéne vennem ugyanazt a játékot?

(A vulgáris szavakat illetve, a személyeskedést felejtsük ha kérhetem.

A jó válaszolók, zöld kézben részesülhetnek.)

2014. nov. 29. 01:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Idézek a pc guru cikkéből: " Szerencsére a kiadónál gondoltak a PC-s játékosokra, így amennyiben már rendelkezünk a steames Metro 2033-mal vagy a Last Lighttal, akkor a Redux verziókat féláron, 10 euróért vásárolhatjuk meg a Valve áruházában."

Igen fizetni kell ami számomra is érthetetlen, anno nem volt olcsó.

2014. nov. 29. 06:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz a választ. Megkaptad a zöld kezet!

Megj.:Hát ez csodálatos... Arra gondoltam pedig, hogy akik kifizették a metro last light-ot vagy 2033-at azok fel patchelhetik és már nekik is a redux verzió lesz. Azért, ez tényleg kizsákmányolás.

2014. nov. 29. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!