Legjobb fejhallgató 5 és 12 ezer forint között?
Ilyen árkategóriában szeretném megtalálni a legjobb fejhallgatót, legfontosabb természetesen a hangzás és a kényelem.Egy kis kutakodás után 8 jelöltem van:
Sennheiser 201
Sennheiser 202
Pioneer se-m290
Pioneer se-m390
Philips sph2700
Philips sph5401
Maxell audio wild
Maxell retro dj
Láthatóan 4 márkából választottam 2 félét, egy olcsóbbat és egy drágábbat.Szeretném kérni a véleményeteket hogy szerintetek melyik a jobb és miért, és ugyanúgy a negatív oldalt is.De még fontosabb a tapasztalat, esetleg ezeken kívül van-e valami ami még jó lehet?
Én jelenleg is ezzel a kombóval élek.
668-at géphez használom, a 661-et pedig utcai használatra.
Szerintem hihetetlenül jól szól mindkettő, ráadásul cserélhető a kábel.
Már le akartam írni előbb is, és sejtettem, hogy kérdezni fogod.
Azért a 661-et használom utcára, mert kisebb, míg a 668 kör kialakítású, és nem fér el a nyakamnál. Miután egész nap hordom, elég kényelmetlen lenne. Ráadásul a 661 zárt, ezért jól kiszűri a külső zajokat, emiatt buszon is jól szolgál.
Van egy kis hangzáskülönbség, de nem bírom eldönteni melyik szól jobban, mert a 668 már régebb óta megvan, utcára pedig eddig a 651-est használtam olyan 1 évig.
A 661 bőven jobban szól, mint a 651, szerintem egy szinten van a 668-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!