UPC új eszköz beüzemelése ( wifi modem) Kapott már valaki ilyet a héten?
Kaptam én is modemet és olyan egyszerű volt bekötni...
Először is dugd be a koax kábelt is (be kell csavarni), majd a ethernet kábelt (sárga), egyik felét a modembe, másikat a gépbe. Dugd be áramba és várd meg míg feltelepít. Ha feltelepített kb 5 perc, menj a böngészőbe és nekem automatikusan beüzemelte a upc. Kiírta hogy modem beüzemelése... És kész is volt, ment a net a wifi, a telefon minden egyéb más. Utána lehet megváltoztatni a nevet és a jelszót a wifihez, de nem fontos, ott van rajta minden különben, ha nem sikerül hívd fel a 1221 vezetékesről ingyenes!
Sok sikert! :)
hűh, hát nekem nem volt benne koax kábel. Egy fekete volt benne, aminek az egyik felét a modembe kell bedugni a másikat áramba, illetve egy sárga ethernet kábel. Ha az egyik felét bedugom a modembe a másikat a gépbe ,akkor végüis csak egy helyiségben tudom használni a laptopot,mert hozzá vagyok kötve a modemet.
nekem ilyet adtak
Jaj, igen nekem egyel újabbat, másmilyet adtak, de a arra a kábelre gondolok ami a padlásról jönn le és csak bekell csavarni a modembe, anélkül nem fog menni, az adja a jelet!
De ha felhívod a 1221 éjjel- nappal segítenek neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!