Miért nem mükōdik a hangszóró (zöld) bemenetem? Infoba
Hát az első bemenetnek két feltétele van,az első, hogy jól össze legyen drótozva a géppel, mivel az a ház része és nem az alaplapé, a másik pedig, hogy legyen hozzá megfelelő driver.
Amúgy nem érdemes több éves gépeket folyamatosan fejlesztgetni márcsak azért sem, mert időről időre változnak a socket-ek, szabványok.
Persze mert rossz a csatlakozás, elöregedett, meglazult.
Le kell venni a ház fedelét, és megnézni, hogy az elülső audiocsatlakozóknál kiinduló kábelnek a másik vége rá van e dugva az alaplapra, és ha igen, akkor hova.
A másik megoldás egy usb-s "hangkártya".
Neked szerintem ilyen egyszerű megoldás is megfelelne.
Amúgy nem szükséges egybe venni, félre kell tenni apránként ahelyett, hogy mindig a jelenlegi fejlesztésébe ölöd a pénzt.
Én is addig csináltam ezt a fejlesztgetést, amíg egyszer ki nem ment az alaplap és olyan tokozással amilyenre szükségem lenne, mivel régi típusú volt a proci is, dupla annyiért tudtam csak alaplapot szerezni mint a legújabbakat, mert már nem volt olyan gyártósori termelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!