Ezzel a videó kártyával mennyire jó a gép? pls csak annyit írjatok hogy mennyivel lesz jobb.
Figyelt kérdés
Monitor: 1366x768
Processzor: AMD Athlon(tm) X4 740 Quad Core (3.20 Ghz)
Memória: 4Gb
Videókártya: jelenleg: Radeon HD 6450 --> Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X
Táp: XFX Pro 550W
Alaplap: FM2A55M-DGS, X-fast ram, dual graphics Asrock
2014. nov. 26. 16:10
3/8 anonim válasza:
VGA az ezerint sokat számít. Bár én még vennék bele 4GB ramot.
De a kártya csere megéri.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, Köszi a válaszokat
2014. nov. 26. 17:09
5/8 anonim válasza:
jobb lesz jóval viszont nem fogja ki hajtani a proci minden egyes játéknál ami annyit jelent hogy lesz ahol a vga csak 50/60 % on fog üzemelni .. miközben youtubon nézegetni fogod a videókat és gondolkodsz majd rajta neki mért van több fps-e mint neked .. a válasz erősebb procival hajtsa .
6/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de nem kell, hogy Ultrán játszak minden játékkal, egyelőre elég , hogy csak jobban fusson mint eddig.
2014. nov. 26. 20:56
7/8 A kérdező kommentje:
Megvettem.
Bf3 Ultrán simán megy úgy 50 fps van
cod 4 maxon kb 200 fps :D
2014. dec. 9. 18:36
8/8 anonim válasza:
cod4 ezer éves játék ott inkább proci kell mint vga :) ha váltasz akkor majd egy haswell i3 -ra minimum vagy egy i5 -re és akkor még fixebb fps értékeid lesznek főleg hogy nem nagy a monitor képfelbontásod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!