Gyorsabb lesz a laptopom, ha a "jelszavak"-n kívül mindent törlök? A "jelszavak" után lévő, "böngészési adatok". stb. kifejezések mit jelentenek?
Elemek törlése a következő időszakból: mindenkori
Böngészés előzményei
Letöltési előzmények
Cookie-k, illetve egyéb webhely- és plug-in-adatok
A gyorsítótárban szereplő képek és fájlok
Jelszavak
Böngészési adatok törlése:
Automatikus kitöltési űrlapadatok
Tárolt alkalmazás adatai
Tartalomlicencek
Köszönöm a válaszokat!
OK! :)
Ezen a négy elemet, amelyek előtt a jelölő négyzetben benne van a pipa, mindig törlöm.
De a többit nem tudom mit jelentenek, a "jelszavak-n" kívül, ezért nem is merem bejelölni "őket".
Köszi szépen! (Y)-zöld kéz ment! :)
Böngészés előzményei:Nyugodtan törölheted legalább nem tudják megnézni hogy miket nyitottál meg
Letöltési előzmények:mit honnan töltöttél le ezt is
Cookie-k, illetve egyéb webhely- és plug-in-adatok:Ezt is nyugodtan ,legfeljebb ujra be kell jelentkezned a GYK ra
A gyorsítótárban szereplő képek és fájlok
Jelszavak
Böngészési adatok törlése:
Automatikus kitöltési űrlapadatok
Tárolt alkalmazás adatai
Tartalomlicencek
EZEKET is !!!
És igen gyorsabb lesz
Cclenear használatával jobb
Nagyon köszönöm! :)
Ezek szerint jobb, ha kiveszem a jelölést a "A gyorsítótárban szereplő képek és fájlok" elől, és a Cclenear-el törlöm a gépből a fölösleget.
Ez már így érthetőbb volt. Ugyanis nem vagyok járatos ezekben a dolgokban, csak egy egyszerű felhasználó vagyok. :)
Zöld kéz ment! (Y)
Próbáltam frissíteni a Ccleanert, az "egyszerű" változat ingyenes, de a másik kettő ami sokkal többet tud, az fizetős. Nekem pedig az ingyenes jobb lett volna, csak nem sokat tud. :((
Nincs valami jobb, ami ingyenes?
Egy kicsit jobban "megnéztem" az beállítások oldalt, így "találtam" ezt.
Ha frissítem, akkor mehet a tisztítás? :)))
Kösz!
Hát ez JÓÓÓÓ!
Mégiscsak >>>>>>>>>>>ccleaner!!!!!!!
Én néztem el! :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!