Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy letezik az, hogy veszek...

Hogy letezik az, hogy veszek egy nyomtatot es csatlakozo kabelt nemednak hozza?

Figyelt kérdés

Persze ez a canon mg 3550-as tipus vezetek nelkuli nyomtatatsra is kepes,vagyis hat kepes lenne ha erzekelne valami.

Adnatok valami tanacsot? elso nyomtatom:)...

2014. nov. 25. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Pár száz forint.

De tényleg elég durva.

Nekem egy jópár éves nyomtatóm van otthon (HP), ahhoz még adtak.

De mostanában nézegettem nyomtatókat (tervben van egy új vétele), és én is nagyot néztem, hogy szinte az összesre rá van írva, hogy nem adnak hozzá kábelt.

Egyébként általában ilyen kell, de azért nézd meg a nyomtatót:

[link]

Jó, kicsit alábecsültem az árát.

2014. nov. 25. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Közben rájöttem, hogy írtál típust és rákerestem:

[link]

Itt azt írják, hogy B típusú USB csatlakozója van. Szóval egy olyan kábelre van szükséged, amit linkeltem.

2014. nov. 25. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Mobiltelefonokhoz sem adnak már sokáig töltőt. Ezzel (is) csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat (kevesebb műanyagot kell előállítani, kevesebb csomagolóanyagra van szükség, stb). Ezek szabványosított kábelek, ha már volt nyomtatód/telefonod, minek adjanak újabb kábelt?

Szerintem ez így van jól.

2014. nov. 25. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:

A vezeték nélküli nyomtatáshoz:

Nekem még nem volt olyan nyomtatóm. De úgy gondolom, hogy alapból ki lehet kapcsolva a wifije, mint az új routereknél.

Tehát legelőször kábellel be kell üzemelni, aztán be lehet kapcsolni.

De persze a kézikönyv jobban tudja nálam.

2014. nov. 25. 08:44
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ezzel (is) csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat" meg a termék előállítási költségét, ergo a profitot :)

Egyébként az én nyomtatómhoz sem volt kábel. Ahogy egyre több eszközből kispórolják az adatkábeleket.

2014. nov. 25. 08:55
 6/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem feltétlen kell wifis nyomtatóhoz kábel. A beállításhoz sem. Típustól és routertől(/AP-től) is függ. Pl sok nyomtató és sok router tud WPS-t, ezzel pillanatok alatt megvan a beállítás.
2014. nov. 25. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
2014. nov. 25. 09:12
 8/10 T/Z ***** válasza:

Nyomtatókhoz nagyon régóta nem adnak usb kábelt.

De az üzletben az eladóknak ezt illene tudnia, és ha máskor nem is, a kasszánál fizetéskor udvariasan megkérdezhette volna, h kábel kell-e hozzá, mert az nincs.

A tápkábel is sok típusnál ilyen 50cm-es kis műszercsatlakozó. Mondjuk én a nyomtatóm kábelét dugtam az egyik asztali gépbe, így nem tekereg a földön mésfél méteres kábel feleslegesen (mivel az elosztó közvetlenül a gépház mellett van). Szóval van amikor a kis rövidke kábel jól jön.

A nyomtatómhoz meg 5m-est vettem, mert elég messze került a nyomtató a géptől. így legalább nem maradt meg feleslegesen kábel, mert amit a nyomtatóhoz adtak volna, az úgy se lett volna elég hosszú.

Ja és normálisabb helyeken az eladótérben a nyomtatóknál ki van téve egy felirat, h usb kábel nem jár hozzá.

2014. nov. 25. 09:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Cseszik ez ra mukodni:) canon.hu oldalan mar mindent megcsinaltam lepesrol lepesre.....de nulla pont az egesz a gyakorlatban.
2014. nov. 25. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:

#3: minek? Talán mert attól, hogy ugyanolyan USB kábelről van szó, épp mégse mindegy (pár napja találkoztam a jelenséggel).

Alaplaphoz is adnak sata kábelt, és lehet, a büdös életbe nem fogom használni, mert van itthon 20 még korábbról ...

2016. aug. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!