Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fényes laptop kijelzőre...

Fényes laptop kijelzőre (Dell) szeretnék matt képernyővédő fóliát venni. Valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Nemtom van-e értelme a dolognak,eléggé 'barkácsolás' jellegű a dolog, de sajnos a gyártó(Dell) termékei között csak cca. 250ezer Ft felett laptopoknál található matt kijelzős.
2014. nov. 24. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, olcsóbban is lehet kapni matt kijelzőset, pl a Fujitsu laptopok, de más gyártótól is van, használtan pedig egy rakás jó minőségű matt kijelzős gép van.

A matt kijelzőfólia nem lesz olyan, mintha gyárilag matt lenne.

2014. nov. 24. 13:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom...lehet h nem írtam,de ragaszkodom a Dell-hez! mivel eddig maximálisan elégedett voltam vele. Szeretem ezt a márkát, régen persze volt olcsóbb kategóriában is matt kijelzős,csak manapság nincs:(
2014. nov. 24. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
a matt fólia teljesen kinyírja a kijelzőt, a színeket, a fényerőt, ez nem gond?
2014. nov. 24. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: De gond! de a fényes monitor is gond. Valószínű ez a fólia nem járható út, csak gyárit érdemes venni.
2014. nov. 25. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én telefonon használok matt védőfóliát (Iphone 4). Valamennyit vesz el a színekből, persze ez egy telefonnál nem akkora gond. Mondjuk én nem nézek rajta nagyon videókat, filmet. Játszani szoktam ott sokkal jobb is, nem csúszik el a kezem a kijelzőn, de ez mellékes. Ami a lényeg, hogy nincs ujjlenyomat, nincs karc. A fényes védőfólia megkarcolódik hamar, akár zsebben is. Persze teszi a dolgát, mert nem a kijelzőt karcolom, hanem a fóliát, de emiatt hamar cserélni kell rajta. A matt kb 3-4 hónapig nyilván használattól függ abszolút nem karcolódik, utána is csak kicsit, nem zavaró mértékben. Kb félévente cserélem rajta. Szeretnék én is laptopra ilyen fóliát. Ha próbáltad esetleg azóta mennyire vált be?
2016. márc. 17. 11:04
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsónak: nem sok jót hallottam róla, inkább matt képernyős laptopot vettem. Jól jártam vele!
2016. márc. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!