Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a webkamerámnak?

Mi lehet a baja a webkamerámnak?

Figyelt kérdés
Két napja vettem egy canyon márkájú webkamerát és egészen tegnapig jó is volt.Telepítettük a drivert,el is fogadta,működött és ma meg egyik számítógép sem ismeri fel.(Kettőn próbáltuk).Próbáltuk újratelepíteni,de se kép,se semmi.Azt írja ki angolul hogy be kell dugni a webcamot,pedig már be volt dugva:S Lehet hogy hibás a webkamera?Vigyem vissza a szám.tech boltba?Vagy meg tudja valaki mondani,mi lehet a hiba?
2010. jan. 29. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is canyon volt, egész sokáig jó volt, de hirtelen egyik gép sem ismerte fel. Meg olyanokat írt ki, hogy Teljesítmény impulzus a hubon (laptopnál) a másik asztali PC-nél meg h az USB eszközt nem lehet felismerni. :(
2010. jan. 29. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hír:(( Szerintem holnap beviszem oda ahonnan vettem és részletesen elmondom a pasinak hogy mi a baj:( ha más nem kicseréli...
2010. jan. 29. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
az első vagyok... szerintem is vidd be, kicserélik. Én sajnos már nem tudom elvinni, lejárt már a garancia. Sajnálom, jó minőségű volt. Hívattam elő már olyan fényképet, ami ezzel készült. Szép lett papíron is :)
2010. jan. 29. 21:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Csodák-csodája jó lett a webkamerám!A gyártó honlapjáról letöltöttem egy drivert és onnantól kezdve működik!Azért köszönöm a válaszokat:)
2010. jan. 30. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor jó :)

én is próbáltam már onnan leszedni a drivert, de az enyém csak nem lett jó :(

2010. jan. 30. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!