Alacsony fps játékokban?
Sziasztok, van egy másfél éves PC-m a következő adatokkal:
Win7 Home Premium
IntelCore i5-3470
8 Giga RAM
NVIDIA GeForce GTX 650
Az a helyzet, hogy azt veszem észre, egyre jobban csökken a teljesítménye. Például mikor megvettem, lazán futott rajta a Far Cry 3, High beállításokkal, most viszont nem elég az fps, és szinte élvezhetetlen. Jó, jó vegyem le a grafikát medium-ra, de akkor anno miért bírta jobban?
Ezen kívül sokkal lassabban tölt be a Windows, és hangosabb is a gép mint amikor új volt. Gyakorlatilag a játékoktól kezdve a böngészésig minden sz*rabb lett, és nem tudom mitől. A háttérben nem fut sok dolog, direkt nézem.
Akkor meg mitől van? Procinak van baja?
Kezdenek felnőni a porcicák. A nagytestű porpárducok élvezik a meleget, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy rontsák a gép szellőzését. A gép alkatrészei viszont kényes lények, melegben nem annyira szeretnek dolgozni, mert akár bele is halhatnak. Takarítsd ki a gépet!
A másik kényes életforma maga a Windows. Időnként szüksége van vírusirtásra, töredezettségmentesítésre stb.
Kéthavonta takarítom a gépet porszívóval, nem hiszem hogy az lenne a baja.
Vírusírtónak ESET és Malwarebytes van fent, és szerintem jól teszik a dolgukat.
Na töredezettségmentesítés az nem volt, de akkor megpróbálom, köszi a választ.
Hmm, ütemezve van, szóval mégis volt.
Akkor mi lehet a baj? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!