Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megoldani? Kérdése...

Hogy tudnám megoldani? Kérdésem: angol hanganyagból-szavakat a google fordítóval szeretnék . Többi lent

Figyelt kérdés
Nos nem tudom, hogy munkafüzet, vagy doc ban kellene megoldani, és hogy!A hang anyag mellé szeretném írottban is. Ugyan is docban megcsináltam, A oszlopban az angol B oszlopban a fordítás, majd exportálás PDF be és nem egy oldalon van az A és a B oszlop! Nyomtatás előtt +néztem OK, volt! Megcsináltam a konvertálást és sajna nem olyan ahogy nyomtatási képben mutatott! Tudnátok segíteni-mit csinálok rosszul?

2014. nov. 22. 16:32
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

Bár azt nem írod, hogy mivel szerkesztetted a dokumentumot (más-más programoknál más-más beállítási lehetőségek vannak), első körben, amit megnéznék:

1. az oldalbeállításoknál szabvány méretű oldal van beállítva? Mekkora a margó? Nincs valami olyan, normál körülmények között nem látható vezérlő, ami tulajdonképpen szétdobja az oldalt, bizonyos körülmények között?

2. A pdf mivel készült? (itt számít főképpen, hogy milyen programot használtál). Azt kellene megnézni, vannak-e, és ha igen, akkor milyen, beállítási lehetőségek a pdf konvertálásnál.

Elméletileg, normál körülmények között a .doc formátumból konvertált pdf-nek ugyanúgy kellene kinéznie, mint az eredeti dokumentum, de ezt -nem "csereszebatos"- beállításokkal el is lehet rontani.

Ezért lenne fontos tudni, mivel készült a dokumentum, és mivel a konvertálás.

2014. nov. 22. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
A microsoft office 2007-el készítem, és azzal konvertálom! A margókat nézte-oldal beállításnál! A PDF.medig az adobe. Ott igaz nem néztem milyen lehetőség van a beállításnál! Igaz nehézkesen 1-et úgy csináltam,szavak stop, beír a google-ba másol a munka füzet A-B oszlopba! Nem adta ki mint írtam, ekkor szöveges doc. elő és oda másolgattam előbb balra igazítással, majd a másik oszlopot jobbra igazit- DE így nagyon körülményes! Esetleg ettől 1*rübb megoldást? Ami haladósabbá tenné, mert 1 lecke ezzel a módszerrel ~ 1 óra... brrr
2014. nov. 22. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
kérdező vagyok! le maradt! a körülményes módszeremmel viszont a PDf be exportálás jó volt , tehát az Adob-ben nem kell beállítanom semmit, csak nagyon körülményesen csinálom-haladok! valami egyszerűbb kellene! köszönet segítségért előre is.
2014. nov. 22. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok! kapirgálom :D az office ben az oldalt növeltem, exportált, és oala-ok-sa!

Köszönöm segítségedet! Mj: de ha van 1*rübb örömmel veszem! :D (Y) köszönet.

2014. nov. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!