SIMS 3 kiegészítők?
Figyelt kérdés
Hali :)
Kaptam egy Sims 3 kiegészítőt (az éjszakásat) de a sima Sims 3 nincs meg..
Ha csak kölcsönkérem valakitől a sima játékot és felrakom, menni fog a kiegészítő ?
Vagy meg kell vegyem.hozzá a sima játékot is ? :S
Köszi.!
2014. nov. 22. 12:18
1/5 anonim válasza:
Anno Sims 2 esetében úgy volt, hogyha feltettél egy kiegészítőt már annak a lemeze kellett indításhoz, szóval szerintem próbáld meg !
2/5 Dobó Panni válasza:
Ha ez a személy akitől elkérted nem játszik vele, és nincs neki feltelepítve, akkor tudsz. Mert egyszerre 2 gépen nem lehet. Utána már csak a kieg. lemezét kéri.
3/5 anonim válasza:
Már miért ne lehetne két gépen..
4/5 Dobó Panni válasza:
Azért hogy mindenkinek meg kelljen vennie. :/ Én is próbáltam már, de nekünk nem engedte 2 gépre, mert akkor az első gépről letörölte.
5/5 anonim válasza:
De ez szerintem hül*eség, mert mivan ha új gépe lesz valakinek vagy egy másik gépre is felakarja rakni.. Simsből nekem eredeti csak a kettő volt meg, nem tudom volt e azzal ilyen gond, de más eredeti játékot feltudtam telepíteni több gépre is. És nem egy eredeti játékom van.
Bár ilyen szempontból talán jobb a steam-es vásárlás, mert feltudod rakni több gépre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!