Hogyan legyen játékban oldalt a monitoron 2 fekete csík?
Azért, mert sokkal könnyebb lőni. Nem azért CS:GO-zok, mert milyen szép a grafika, hanem mert fejlődni akarok, és így egyszerűbb, érezni a különbséget, ezért.
Más játékokat teljes grafikán játszok.
Csak szemléltetésként: [link]
Egy csomó FoV-tól megfosztod magad ezzel, magyarán a 16:9-en látsz olyan dolgokat is, amit 4:3-on nem (legyen az ellenség vagy barát).
Semmi gond, radarra bármikor rálátok, ha én így jobban lövök, akkor így használom, gondolom a profik sem azért használják így, mert olyan ártalmas lenne.
Mellesleg pont most jövök rá, mire kiírom a kérdést.. :DD Már megvan, nem kell köszi. :)
Hagyd, a counter mániások így játszanak, nekik inkább a magas FPS kell amúgy is, ami kis felbontáson hamarabb megvan.
1024×600 lenne nekik az ideális 16:9-hez, de azt meg nem nagyon preferálják.
A kérdezőnek meg üzenem, h a Catalist Control Centerben van egy ilyen menüpont, ami kiteszi a képet teljes képernyőre, csak most nem tudom a nevét hirtelen, és mivel Intel IGP-s gép előtt ülök, megnézni sem tudom, valami natív felbontás átméretezése, vagy ilyesmi.
De ha játék közben Alt+Entert nyomsz, az se teszi ki a képet teljes képernyőre?
Itt azt hiszem ez a probléma van leírva, le kell görgetni a közepére, ott van a Catalsit féle beállítás képernyőmentése:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!