Mit tudok kezdeni, egy előfizetés által letiltott tablettel?
A gond az, hogy egy helybélitől vettem, aki nem fizette a havi törlesztő részletet. A Tableten nem lehet WiFi-t, Bluetooth-t és PC összeköttetést sem létrehozni. Gyári beállításokat próbáltam vissza állítani, de természetesen semmi. (Nem is gondoltam, hogy ilyen könnyen megúszhatom)
Van erre valami megoldás, vagy találkozott már hasonlóval valaki?
Orgazda is vagy, csak mondom.
Amit nem törlesztettek, az jogtalan elbirtoklás által szerzett, tehát kvázi lopott.
Aki lopott dolgot megszerez, tart..stb.
Megoldás biztos van, mivel a hardver sértetlen, csak szoftveres a korlátozás.
De jó eséllyel nem olyasmi a megoldás, amit házilag is meg lehetne valósítani.
Szia.
Ha készülék szám alapján történt a korlátozás (IMEI), akkor nem sok mindent tudsz tenni (sejtésem az, hogy IMEI alapján korlátozták a szerkezetet). Elvileg meg lehet azt is változtatni, de nem egyszerű.
Tehát függetlenitesd és változtasd meg az IMEI számot is, és akkor elvileg tudod használni.
Ezt valamilyen mobil szolgáltatásokkal foglalkozó bolt vagy cég megmodja neked, hogy járható út-e, illetve hogy lehet-e a szerkezetet függetleniteni (Ha nagyon új tipusú akkor még az is előfordulhat, hogy nem függetlenithető - egyenlőre)
Sok sikert.
Üdv.
Az IMEI csere már nem kis pálya, azt elég komolyan veszik a hatóságok.
Mondjuk érdekes, hogy se wifi, se BT, se PC kapcsolat nem megy... Milyen tabletről van szó?
Így már más.
Ha kifizette akkor a korlátozást fel KELL oldaniuk.
Egyébként amit írsz, az nagyon nem korlátozás gyanus újra átolvasva.
Nem lehet, hogy ez a tábla egyszerűen rossz, az ismerősöd meg a korlát mesével etet, és örül hogy talált balekot, aki a rossz táblára kifizette a törlesztőjét?
Szevasztok. Lenovo lenovo s6000L-F-ról van szó. Átverni biztos nem akart, mert Kuka gyanús volt. Én is csak azért adtam neki pár ezer forintot, mert nem akartam kihasználni. Egyébként nem sok, amit kapott és sd kártyát olvas, viszont amit említettem azokat a funkciókat nem tudom használni.
WiFi-t elhúzom, visszaugrik a csúszka. Bt ugyanígy. Gépre dugva, meg nem érzékel semmit, csak a töltést.
PS2 Softmod, XboxFlash és hasonlókat magamnak csináltam, így teljesen hülye nem vagyok a PC-hez, csak a tab még új a repertoáromban. És mindenkinek köszönöm, aki eddig segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!