Segítség webdesign ügyben. Jogok? Számla? (többi leírásban)
Sziasztok!Bele kezdenék pénzért adni a munkáimat az "internet"-en.De nem vagyok nagyon tisztába a jogokkal sajnos,a lényeg hogy számlát kell e kiállítanom?(15 éves vagyok).És hogy ha igen milyen formában?Illetve hogy?(Itt értem arra hogy email-ben hogy vagy másféle képen..)
Köszönöm előre a válaszokat!
Váltsál ki egy KATA-s rendszert.
Na most itt az van hogy havi 50.000Ft-ot kell fizetned, állambácsibak. Viszont ezért lesz TB-d, és lehet számlaképes. Számlára ráírod, hogy önadózó azaz 0% az ÁFA a számlán. Ezt vagy elektronikus formában állítod ki, vagy veszel egy számlatömböt.
"(15 éves vagyok)."
Hat ha talalsz ugyfeleket, egyelore zsebrevaghatod a "bevetelt", nem lesz gond! ;)
Nem teheti, hisz akkor adót csal, és nem lesz számlaképes. Akkor kell egy törvényes képviselő, gyám.
A gyerek színészek, énekesek, sportolók, szerinted zsebre teszik a lóvét?
Ahogy kiveszem a szavaiból, nem egy-két ügyfele lenne.
Mert eddig is csinálta, csak gondolom szeretné törvényesen csinálni.
A KATA-t akkor monja le, szüneteltei amikor csak akarja.
Vagy ha valamelyik szülő segítene vinni az boltot akkor 8 órás bejelentett munka mellett csak havi 25.000-et kéne befizetni. És adhatna számlát. Egy weboldal készítésért simán el lehet kérni 100.000-et. Havi 3-4 megrendelés és csak 25.000-et kell tejelni az államnak. A többi tiszta haszon.
"Egy weboldal készítésért simán el lehet kérni 100.000-et."
Sok ceg 1-2 milliot is siman elker, de joemberek!!! 15 eves a csavo!!
Ja a multicégek oldalát annyiért igen.
De egy Józska-Pista BT gazdaboltnak nem kell csilivil milliós oldal. Az sem hogy bejelentkező, regisztrált felület legyen. Simán csak egy webes oldal.
Áruld már mi azzal a baj hogy 15?
Zuckerberg hány évesen kezdett el ügyködni?
Hol tart ma? ŐŐőő zsilliárdos?
Ha ért hozzá csinálja, legyen belőle pénze, és mind ezt a mai világban tisztességesen szeretné csinálni.
Mi ezzel a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!