Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megjeleníteni...

Hogyan lehet megjeleníteni windows 7-en az összes, a gépen létező mappát egyszerre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A problémám a következő: volt egy titkos mappám az asztalon, ami átlátszó volt, és név helyett egy "alt+0160" kombináció volt, így egyáltalán nem látszott belőle semmi. A winyóm meghalt, adatmentés folyamán már természetesen nem találom ezt a mappát. Az adatmentés hardverális volt, mechanikus úton. Mivel ez a könyvtár az asztalon volt, az összes többi mappa megvan ami az asztalon volt, de ez az egy nem.

A fent említett módszerrel meg tudnám találni szerintem, de kételkedem sajnos benne. Valami ötlet hogy hogy kereshetném meg? Nem emlékszem pontosan a benne lévő dolgok nevére, nem indexelt keresést végeztem már. Szerintem egyre inkább biztos, hogy az adatvesztésbe belekerült.

#Windows 7 #mappa #titkos_mappa
2014. nov. 18. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Regeditbe is beírja magát ilyenkor ugy hogy hiába másoltál át mindent egy másik winyora az a mappa a elözö winyon rekedt
2014. nov. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!