A Win7 miért nem ismeri fel a monitorom ideállis beállítását?
Figyelt kérdés
Tegnap lett áthúzva a gépem XP-ről Win7-re, és nem tudom normálisan beállítani a monitorom. Régen 16:10 es aránnyal 1440x900 as felbontást használtam, (amit az XP automatikusan észlelt és beállított) minden jó volt, hibátlan. Most win7-en meg nincs meg ez az arány és képméret, és akármit állítok be, borzalmas az eredmény, hományosak a betük kontúrjai stb. Valaki tud segíteni?#képernyő #Win7. monitor
2014. nov. 18. 07:50
1/6 Tengor válasza:
Drivereket feltelepítetted? Mindet?
2/6 Lajos54 válasza:
Valószínűleg nincs feltelepítve a grafikus kártya illesztőprogramja.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
NVIDIA GeForge 9500GT vidikártyám van, hol találom hozzá a szükséges drivereket? Linket tudtok adni?
2014. nov. 18. 07:59
4/6 Tengor válasza:
NVidia oldalán találod.
A chipset drivert sem tetted fel? Azt az alaplap oldaláról tudod tölteni.
6/6 A kérdező kommentje:
megtaláltam, leszedtem, működik, de valahogy mégsem akarja úgy megcsinálni hogy jó legyen. Amikor élesek a betök, jók az ikonok (nem torzul a kocka az kocka nem pedig tégla) akkot viszont túl nagy a kép, és az egyharmada kilóg a semmibe. Amikor mó a kép, akkor meg torzul minden. még nem sikerült megtalálni az arany középutat.
2014. nov. 18. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!