Mi a különbség a DVD+R DVD-R között? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Sose értettem, hogfy minek a DVD nek + vagy - féleség, és hogy melyik jobb, lehetséges, hogy az egyik tönkreteszi ameghajtó fejet, stb? A boltokban kiadott gyári DVD filmek, melyik típusát hasznáják, a plusszosat, vagy a minuszosat?
Köszönöm válaszokat
2014. nov. 17. 23:04
1/4 Tengor válasza:
Ha nem egy ezer éves íród van és/vagy ezer éves olvasóval akarod olvasni a lemezt, akkor teljesen mindegy, hogy - v. +.
A nyomott lemezek azok DVD-ROM-ok, nincs belőle +-os v. -os, csak ROM van.
Többi a wikin.
2/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm, én a meghajtómmal írok +osat is az inkább a töbrétegű lemz meg - osat is.
2014. nov. 17. 23:51
3/4 anonim válasza:
Nekem régi dvd-íróm van, a DVD+R lemezeket nem tudja kezelni. Mivel egyébként semmilyen különbséget nem tapasztalok, biztos ami biztos alapon DVD-R lemezeket veszek.
4/4 A kérdező kommentje:
Émn se tudom mi a különbség, én is jobban szeretem a - osat, a meghajtóm beveszi a + osat is, de azt csak akkor veszek, mikor többrétegű DVDt veszek, hogy kiirjak valami XBOXos játékot, mert az álítólag csak + osba van, ahol én veszem infóboltba.
2014. nov. 20. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!