Problémáim vannak a GTA 3-al Windows 7 alatt. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Mentett állást nem tölti be a játék, hanem lefagy, pedig a patchet föltettem, szépen fut, stb de betölteni nem tudom a mentett játékot. Állítottam a kompatibilitást is XP sp3-ra de semmi eredmény. Ötletek?2014. nov. 17. 19:45
1/1 Kristóf László válasza:
Jelenleg nincsen tudomásom róla, hogy GTAIII-al van problémai vannak, kérem tegye a következő rendszerre a Windows 98/Windows NT 4.0/Windows 2000/Windows ME Millenium Edition/Windows XP SP1, SP2, SP3 alatt futhat de a Windows 7 -tel nincsen tudomása, hogy futhassa, mert kékhalál szolgáltatása van neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!