Lehet ez a Java frissítéstől?
Figyelt kérdés
nemrég frissítettem a Java-t és azóta azt figyeltem meg hogy különböző weboldalakon megváltoztak nálam a betűk, szóval Youtube, ask.fm-en észreveszem hogy "megvastagodtak", másmilyen, véknyabb volt előtte. ezt a Java okozza vagy másra kéne gyanakodnom?2014. nov. 17. 11:59
1/6 anonim válasza:
Valami más lehet, talán sérültek egyes betűtípusok. Ha a java frissítéskor az ask toolbart is felraktad (ami tulajdonképpen vírus), akkor az is elbuherálhatta a dolgokat.
2/6 anonim válasza:
Amikor telepítesz frissítéseket figyelj oda, mert szeretnek különböző toolbar progik is feltelepülni. Ezt nézd meg, lehet feltelepítettél valami ilyesmit és az belenyúlt a böngésző beállításaiba.
3/6 A kérdező kommentje:
mit befolyásolhat még egy ilyen a böngészőmben?
2014. nov. 17. 12:20
4/6 anonim válasza:
Kezdőoldalt, üres fül oldalt, keresőmotort, esetleg át is irányíthat címeket. Ha felraktad, akkor érdemes leszedni, majd a böngészőt alaphelyzetbe állítani.
5/6 A kérdező kommentje:
nem látok semmilyen toolbart vezérlőpultban programok eltávolításánál, Java update-n kívül egy olyat találtam ami nemrég került fel "Adobe Flash Player15 ActiveX" talán ami okozhatja?
2014. nov. 17. 12:24
6/6 anonim válasza:
Nem, az csak flash player. Azzal játszod a netes videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!