Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pdf-ből csak bizonyos oldalak...

Pdf-ből csak bizonyos oldalak -kiszedése-? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát van egy (kapott) pdf dokumentum, n darab oldalból áll. De nekem csak m darab kell,ami kevesebb,mint n.

Hogy lehetséges az,hogy pdf-ben csak az az m darab legyen?

Nyomtató nincs, fizetés nincs (ahogy látom, adobe readernél a pdf->doc csak és kizárólag fizetéssel lehetséges (paid account).

És nem Linux, Mac, egyéb. Hanem windows.

Előre is köszi a válaszokat. :)

2014. nov. 17. 01:26
 1/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Két módszer (szerintem) :

1. Harmadik feles program (ingyenes) : [link]

2. A megfelelő lapok virtuális PDF printerre történő nyomtatásával is megoldható a dolog (és PDF konverternek sem utolsóak).

Virtuális PDF printerek :

Bullzip : [link]

Dopdf : [link]

Telepited (A nyomtatók között megjelenik egy új nyomtató : Virtuális PDF printer) amit erre a "nyomtatóra" nyomtatsz abból PDF lesz (Ha a PDF-edből nyomtatsz rá 3 lapot akkor kapsz egy 3 lapos új PDf-et)

Sok sikert.

Üdv.

2014. nov. 17. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Foxit pdf editor ugrik be, ha jól emlékszem, oldalakat törölni simán tud, korlátozások nélkül. Bonyolultabb dolgokat már csak a fizetős verzió tud (vagy elviseled, hogy egy szép vízjelet tesz az odlalaidra), de oldalt törölni az ingyenes is simán.
2014. nov. 17. 09:06
 3/5 Lajos54 ***** válasza:
100%

A "PDF Split And Merge" nevű ingyenes programmal lehet PDF dokumentumok összeállítását módosítani. Oldalakat kitörölni, sorrendejüket felcserélni, akár elfordítani, vagy akár több dokumentumból egyet csinálni. Ha már kiismerted, könnyű használni.

A telepítéskor érdemes odafigyelni, nem csak nyomogatni a Next-et, mert telepakolja a gépet minden felesleges szeméttel. A megfelelő oldalnál ki kell szedni a pipákat onnét, amit nem akarsz telepíteni, valamint értelemszerűen a magyar nyelvet érdemes telepíteni.

2014. nov. 17. 10:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:) És ment a zöld kéz.

De azért már az első próbálkozásnál is csődöt mondott az egész.

Az acrobe lefagy azzal a hibaüzenettel, hogy a 0x0... memóriaterületre hivatkozott.

Úgyhogy ennyit a dopdf-ről,mrt azt néztem.

Egyszerűbb maradni annál,hogy az összeset kinyomtatni.

2014. nov. 17. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Mégis csak maradt a dopdf, csak ghostscripttel-gsview-vel.
2014. nov. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!