Pdf-ből csak bizonyos oldalak -kiszedése-? (többi lent)
Tehát van egy (kapott) pdf dokumentum, n darab oldalból áll. De nekem csak m darab kell,ami kevesebb,mint n.
Hogy lehetséges az,hogy pdf-ben csak az az m darab legyen?
Nyomtató nincs, fizetés nincs (ahogy látom, adobe readernél a pdf->doc csak és kizárólag fizetéssel lehetséges (paid account).
És nem Linux, Mac, egyéb. Hanem windows.
Előre is köszi a válaszokat. :)
Szia.
Két módszer (szerintem) :
1. Harmadik feles program (ingyenes) : [link]
2. A megfelelő lapok virtuális PDF printerre történő nyomtatásával is megoldható a dolog (és PDF konverternek sem utolsóak).
Virtuális PDF printerek :
Bullzip : [link]
Dopdf : [link]
Telepited (A nyomtatók között megjelenik egy új nyomtató : Virtuális PDF printer) amit erre a "nyomtatóra" nyomtatsz abból PDF lesz (Ha a PDF-edből nyomtatsz rá 3 lapot akkor kapsz egy 3 lapos új PDf-et)
Sok sikert.
Üdv.
A "PDF Split And Merge" nevű ingyenes programmal lehet PDF dokumentumok összeállítását módosítani. Oldalakat kitörölni, sorrendejüket felcserélni, akár elfordítani, vagy akár több dokumentumból egyet csinálni. Ha már kiismerted, könnyű használni.
A telepítéskor érdemes odafigyelni, nem csak nyomogatni a Next-et, mert telepakolja a gépet minden felesleges szeméttel. A megfelelő oldalnál ki kell szedni a pipákat onnét, amit nem akarsz telepíteni, valamint értelemszerűen a magyar nyelvet érdemes telepíteni.
Köszi a válaszokat.:) És ment a zöld kéz.
De azért már az első próbálkozásnál is csődöt mondott az egész.
Az acrobe lefagy azzal a hibaüzenettel, hogy a 0x0... memóriaterületre hivatkozott.
Úgyhogy ennyit a dopdf-ről,mrt azt néztem.
Egyszerűbb maradni annál,hogy az összeset kinyomtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!