Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lefagy a gépem. DELL OPTIPLEX...

Lefagy a gépem. DELL OPTIPLEX 745. Miért?

Figyelt kérdés
Bármilyen windows-t telepítek rá mindig ugyanaz a hiba. A rendszer tökéletesen üzemel egészen addig amíg nem veszem használatba a hálókártyát. Ha a kártya használatban van 10 másodperc múlva fekete képernyővel kifagy a Windows. Cseréltem kártyát (még USB-s hálókártyát is próbáltam) tápot még a gépet is ugyan ilyenre, de nincs változás. Ötletek?

2014. nov. 16. 23:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha nincs benne a kábel akkor is jelentkezik a hiba. Csak akkor nem amikor le van tiltva. Egyébként minden kártyával ez van.
2014. nov. 17. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Elég furcsa hiba . szerintem kérdezz felelek el ez így nem megoldható! szaki erősen ajánlott!!!

VAGY reseteld a biost hátha valami elvan állítva

2014. nov. 17. 10:39
 13/14 A kérdező kommentje:

A bios reset is megvolt. Sőt még biost is frissítettem. Volt már dolgom rengeteg géppel, de ilyen hibával még soha nem találkoztam...

Mindegy. Azért köszi! :)

2014. nov. 17. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor pedig hardver ütközés van csak azt kell kitalálni mivel ?

utolsó tip kapcsold ki az alaplapi hangkártyát

2014. nov. 17. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!