Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ECDL bizonyítványt csak...

ECDL bizonyítványt csak ötössel lehet kiváltani?

Figyelt kérdés

Csak akkor válthatom ki ezt a bizonyítványt, ha ötösre érettségiztem? (Tehát 80 és 100% között)

Ha négyesre, akkor már nem lehet? Szerintetek megéri megcsinálni?

2010. jan. 28. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
emelt vagy középszintű ötössel lehet kiváltani. Nekem is van 98%-os, de értelmét még nem láttam, hogy lenne. Max annyi, hogy önéletrajzba be lehet írni. Nem hiszem, hogy olyan nagy presztízse lenne egy Ecdl vizsgának.
2010. jan. 28. 18:33
 2/3 czibles ***** válasza:

kiválthatod 4essel is, ha jól emlékszem, de akkor emelten kell csinálnod.

ha 5 lesz az érettségid akkor megéri kiváltani, de most elmenni külön-külön, úgy már szerintem nem éri meg.

3 éve van ECDL bizonyitványom, de semmire sem jó. max akkor van értelme, ha el akarsz menni dolgozni és ezzel bizonyithatod, hogy nem vagy hülye az office-hoz.

2010. jan. 28. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ECDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtől kezdve az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ECDL-bizonyítványt.

vagyis mind2féle érettséginél 5ös kell

2010. jan. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!