Srac8 kérdése:
Olyan gonddal küzdök, hogy nem tudom behozni a BIOS-t. Hiába nyomom bármelyik F billentyűt vagy Esc vagy del-t semmi. Amikor a monitor magához tér, akkor meg már csak windows üdvözlő kép jön be. Valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 16:46
1/11 anonim válasza:
cseréld le egy ps2-es billentyűzetre és azzal próbáld
2/11 A kérdező kommentje:
Azzal is próbáltam, de semmi.. :/
2014. nov. 15. 16:51
3/11 anonim válasza:
nem folyamatosan kell nyomni hanem gyorsan nyomkodni
5/11 A kérdező kommentje:
Nyomkodva próbáltam.
BIOS resetet hogy kell?
2014. nov. 15. 16:55
6/11 levis56 válasza:
Alaplapi elemet vedd ki kikapcsolt állapotban,várj 10-15 percet 1x indíts rá egy pillanatra,elem vissza, ha mázlid van vissza állt a Bios alaphelyzetbe. Ha tudod hogy kell jumperelni azzal is lehet.
7/11 A kérdező kommentje:
Jumperrel megcsináltam, de most meg a monitor azt írja no video input. Valami ötlet?
2014. nov. 15. 20:26
8/11 levis56 válasza:
Milyen VGA-t használsz? A Bios visszaállt alapba megváltoztak a beállítások, ha a VGA beállítás integrált vagy dedikált volt az szerint állítsd be amilyent használsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Gtx 750 2gb, de kép nélkül?
2014. nov. 15. 21:29
10/11 levis56 válasza:
Ha van integrált VGA kösd arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!