Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1? Jelszó kérés és...

Windows 8.1? Jelszó kérés és töltés!?

Figyelt kérdés
A kérdés az lenne hogy nem e lehet beállítani hogy amikor a win jelszót kér akkor közbe töltse be a rendszert? Mert néha csak arra van időm hogy bekapcsoljam de a jelszót már nem tudom beírni és rossz arra feleszmélni hogy jelszó után tölt be a rendszer, ami nem éppen jó a torrent miatt pl...?

2014. nov. 14. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen opció tudtommal nincs.

Ha jelszó nélkül is betöltene a rendszert annak minden beállításával akkor nem lenne értelme jelszót rakni rá.

Bár már van portable torrent klens de a OS akkor is kell hozzá.

Szerintem vedd le a jelszót és akkor minden ok lesz.

Én is szoktam azt h benyomom utána elmegyek kajálni meg zuhanyozni és mikor végeztem minden be van töltve és fut a torrent.

Ha olyan cucc van a gépeden amit illetéktelenek elöl el akarsz rejteni ajánlom a Protected Folder-t és akkor nem kell a win jelszóval tökölni.

2014. nov. 14. 22:01
 2/2 Reiber Péter ***** válasza:

Olyan amit win alatt nem lehet megcsinálni, NINCS.

Néha nem éri meg, vagy tul bonyolult, ez azonban közel nem az.

A cél, hogy a gép automatikusan bejelentkeztessen, majd mégse lehessen piszkálni, mert a munkamenet automatiksuan zárolódjon.

A megoldás:

netplwiz

A számítógép használatához jelszót kell megadni pipa kivétele,+oké

Ekkor rákérdez a jelszóra, amit eltárol, és automatikusan belépteti azt a felhasználót, ez lehet egy rendszergazda is akár

Most a fele kész, már magától bejelentkeztet, miközben VAN jelszó

Mostmár csak a zárolást kell megcsinálni.

Ehhez katt az asztalra, új parancsikon, parancsikon céljához ezt bemásolni:

rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation

parancsikon neve mondjuk LOCK

rákattintva zárolja az asztalt, feloldáshoz be kell írni a jelszót

most ezt a parancsikont behuzzuk szépen indítópultba, így magtól elindul

tehát lesz egy munkamenet, ami amint elindul, zárol önmagától, feloldáskor az indítópult már nem hajtódik végre újra

Ha esetleg manuálisan kijelentkezik az ember, akkor persze kell a jelszó, majd magátol zárol, tehát mégegyszer kell

Ez némi kellemetlenség, de ha nincs több profil, ennek nem sok értelme van

Feladat megoldva

2014. nov. 14. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!