Windows 8.1? Jelszó kérés és töltés!?
Ilyen opció tudtommal nincs.
Ha jelszó nélkül is betöltene a rendszert annak minden beállításával akkor nem lenne értelme jelszót rakni rá.
Bár már van portable torrent klens de a OS akkor is kell hozzá.
Szerintem vedd le a jelszót és akkor minden ok lesz.
Én is szoktam azt h benyomom utána elmegyek kajálni meg zuhanyozni és mikor végeztem minden be van töltve és fut a torrent.
Ha olyan cucc van a gépeden amit illetéktelenek elöl el akarsz rejteni ajánlom a Protected Folder-t és akkor nem kell a win jelszóval tökölni.
Olyan amit win alatt nem lehet megcsinálni, NINCS.
Néha nem éri meg, vagy tul bonyolult, ez azonban közel nem az.
A cél, hogy a gép automatikusan bejelentkeztessen, majd mégse lehessen piszkálni, mert a munkamenet automatiksuan zárolódjon.
A megoldás:
netplwiz
A számítógép használatához jelszót kell megadni pipa kivétele,+oké
Ekkor rákérdez a jelszóra, amit eltárol, és automatikusan belépteti azt a felhasználót, ez lehet egy rendszergazda is akár
Most a fele kész, már magától bejelentkeztet, miközben VAN jelszó
Mostmár csak a zárolást kell megcsinálni.
Ehhez katt az asztalra, új parancsikon, parancsikon céljához ezt bemásolni:
rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation
parancsikon neve mondjuk LOCK
rákattintva zárolja az asztalt, feloldáshoz be kell írni a jelszót
most ezt a parancsikont behuzzuk szépen indítópultba, így magtól elindul
tehát lesz egy munkamenet, ami amint elindul, zárol önmagától, feloldáskor az indítópult már nem hajtódik végre újra
Ha esetleg manuálisan kijelentkezik az ember, akkor persze kell a jelszó, majd magátol zárol, tehát mégegyszer kell
Ez némi kellemetlenség, de ha nincs több profil, ennek nem sok értelme van
Feladat megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!