Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » összekötöttem az LCD tévém a...

Saqseq kérdése:

összekötöttem az LCD tévém a laptoppal, hdmi-dvi. A Tv-n a forrásválasztón a hdmi-t jelöltem be, és azt írja ki hogy videó nem található. /laptop beállítás? De hol, és hogyan? A képernyő megjelenési módnál, nem észleli a PC a 2. képernyőt.

Figyelt kérdés

#saqseq
2014. nov. 13. 20:14
1 2
 1/20 levis56 ***** válasza:
HDMI-HDMI kábelen nem csak kép hanem hang is átmegy viszont az átalakítón csak a képi jel. A forrásválasztón van másik mód? Esetleg ha van a TV-n D-Sub bemenet és a laptoppon? Kösd azzal össze vagy DVI-D-Sub.
2014. nov. 13. 20:25
 2/20 A kérdező kommentje:
VGA van a tv-n,dvi a laptoppon,de az egyik analóg,a másik pedig digitális,de lehet hogy rosszul tudom? A forrásban van VGA/PC.
2014. nov. 13. 20:38
 3/20 levis56 ***** válasza:
Akkor állítsd arra,hátha. Kell egy DVI-VGA átalakító vagy kábel. Igen a DVI digitális jelet a VGA analóg jelet tud küldeni de a mai VGA kártyák analógon is tudnak akkora felbontást mint a DVI.
2014. nov. 13. 21:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Az kártya ATI Mobilit Radeon X1800 /1152x864-nem egy mai darab.Mit javasolsz?
2014. nov. 13. 21:30
 5/20 levis56 ***** válasza:
A lehetőségeid behatároltak mivel adottak a csatlakozási lehetőségek,próbáld ki a DVI-VGA konbinációt,vagy vagy.
2014. nov. 13. 21:44
 6/20 levis56 ***** válasza:
Nekem PC-n HDMI kimeneten HDMI kábellel megy a monitorra viszont ott DVI bemenet van átalakítóval. Hang külön kábelen HIFI-re. Beállítás digitális jelre.
2014. nov. 13. 21:49
 7/20 A kérdező kommentje:
És miért nem jó a hdmi-dvi kapcsolat? win7 Nem lehet esetleg beállítani a laptoppon,hogy felismerjék egymást?
2014. nov. 13. 21:50
 8/20 levis56 ***** válasza:
Nem tudom csak azt,hogy a DVI-HDMI kapcsolat nálad nem működi,legalább is a leítrak alapján ezért javasoltam a másik megoldást.Nekem nem volt laptoppom így nem tudom mik a lehetőségek. Azt tudom a PC-monitor kapcsolathoz nem kell feltétlen illesztő program mert mielőtt feltettem működött a nélkül is viszont akkor manuálisan a kijelző gombokkal kellett beállítani mindent. Most szoftveresen tudom állítani mert feltettem a monitor illesztőt,viszont a VGA-nak is van illesztője AMD Catalisty Control Center ami átvette az irányitást a beállítások terén.Talán nézd meg hogy a VGA illesztőd mit tud mit lehet állítani ha van ilyen funkció rajta.
2014. nov. 13. 22:14
 9/20 levis56 ***** válasza:

Itt nézd meg kapcsolódás külső megjelenítőhöz.

[link]

2014. nov. 13. 22:18
 10/20 levis56 ***** válasza:
2014. nov. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!