Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom képernyője eltűnt,...

A laptopom képernyője eltűnt, fekete, mit tegyek? SOS!

Figyelt kérdés

A laptopom be volt nyomva, bejött a képernyővédő, az egér megmozdítása után bejött minden, aztán bedugtam egy USB-t, és eltűnt minden.

Nem tudom, kapcsolódik-e ehhez, de pár napja észrevettem, hogy a "felébresztés" után mintha rózsaszínes lett volna a háttér.

Egyébként hallok minden programot, hallom, hogy bejelentkezik, egy-egy fél másodpercre feltűnik a kép, de aztán újra semmi.

Mi lehet a baj?

2014. nov. 12. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"A laptopom képernyője eltűnt" ...ellopták?

"A laptopom be volt nyomva," ...ejha be volt rúgva? Ne adj neki inni...

"az egér megmozdítása után bejött minden" ...Apu, Anyu, szomszédok?

_egyébként viccet félretéve: haldoklik vagy a videokártya, vagy a képernyőre csatlakozó hajlítható fólia áramkör, vagy maga a kijelző nem kap elég áramot.

Megjavítani úgysem tudod te magad, vidd szervizbe, addig használj külső monitort

2014. nov. 12. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok másik monitort használni, de köszönöm a válaszod.
2014. nov. 12. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Közben fejlemény van: ha kihúzom belőle az áramot, bejön a képernyő, de remegősen és rózsaszínen. Ha visszadugom, azonnal elsötétül.
2014. nov. 12. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Közvetlen a gép bekapcsolása után van kép? BIOS bejön?
2014. nov. 12. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy villanásnyi ideig. Bejön a BIOS, csak nem látom. Le-fel csukom a laptopot, akkor egy-egy pillanatra látom.
2014. nov. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!