Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Farming simulator 15 nem...

Farming simulator 15 nem indul? (lent)

Figyelt kérdés
Indítanám, de azt írja ki hogy kellene neki a shader model 3.0, frissítsem a video kártya drivereket. Amennyiben ezek a legfrissebbek ez azt jelenti, hogy ezen a gépen nem fog elfutni? (Illetve, hogy elfutni az túlzás, mert azt nem tapasztaltam,hogy megy-e vagy sem, mert el sem indul)

2014. nov. 11. 20:53
 1/4 Tengor ***** válasza:
Ha a VGA nem támogatja az SM 3.0-át akkor nem fog elindulni a játék.
2014. nov. 11. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Az OpenGl extension viewer ezt írja róla:

3.0 93% (17/23)

2014. nov. 11. 21:09
 3/4 wartew válasza:
Üdv. Nincs igaza a válaszolónak, mert nekem egy gagyi 1 gb ddr3-as videókártyám van ami shader model 2.0 ás, és vígan játszok már lassan egy hónapja. frissítést raktár fel? ha igen akkor az a baj, telepítsd újra és ne frissítsd, ne update-old a játékot akkor menni fog gond nélkül, még egy nagyon über gagyi 512 mb os videókarin is elmegy, ugyanis a haveromnak az van, szóval ez nem elképzelés hanem tény!
2014. nov. 13. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem raktam fel frissítést, de írtam a SAD gamesnak és ők azt mondták ezen a gépen nem fog menni.
2014. nov. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!