A videokártyám miért recseg?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy a videokártyám ilyen recsegő hangot add ki. Ez akkor szokót történni mikor egy játékba lépek be, rendesen működik csak idegesítő ez a hang. A ventilátorokat megnéztem és nem azok adják a hangot.
Annyit észre vetem hogy ha a videokártyát kicsit lentebb nyomom akkor halkabb a hang, ha fentebb akkor meg hangosabb.
2014. nov. 9. 19:13
1/3 anonim válasza:
a ventin kívül nincs más mozgó alkatrész tudtommal egy videokártyán, uh vagy az, vagy esetleg rosszul van becsavarva a slotba, de kétlem, mert mozogni akkor se mozogna.
2/3 anonim válasza:
ha nem a videokari ventije adja ki, akkor valami mas er bele valahova....proci ventijebe egy kabel darab, esetleg ha ha van meg valahol venti a gepben, akkor csekkold le oket is
3/3 A kérdező kommentje:
Írtam hogy minden ventilátort megnéztem. :) Amúgy nem ér bele semmi.
2014. nov. 10. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!