Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » LENOVO B560 -at hogy tudom...

LENOVO B560 -at hogy tudom bőviteni vagy milyen dolgokat vegyek bele hogy jol fusson rajta az ARMA 3?

Figyelt kérdés

2014. nov. 9. 16:02
 1/2 P.O.C. ***** válasza:
Laptopot max +RAM -al tudsz bővíteni. Az pedig nem mindig releváns a játékok teljesítménye szempontjából.
2014. nov. 9. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos notebookon nem fog rendesen menni. Ezt tapasztalatból mondom, mert én is azon játszok (i7, 8GB Radeon 7670). Vannak szerverek, ahol minimum grafikával elfut 45-50 FPS-el, de van olyan, ahol csak 20-25 FPS-el. 2 éves tapasztalatom, hogy élvezhető legyen a játék min 50-60 FPS kell. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet ez alatt játszani, csak megy az anyázás, hogy miért nem találod el a célt, amikor pedig telibe trafálod.
2014. dec. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!