Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Linux eltávolítás, win 7...

Linux eltávolítás, win 7 telepítés, hogyan?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy laptopot, linux van rajta. Van egy win 7 dvd-m, de bek tudom beállítani, hogy lemezről induljon a win 7 telepítő. Nem találkoztam még ez előtt linuxal

2014. nov. 9. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
A lemezről bootolsz, haladó beállításokat választod, formázod a particíót, így letörlődik a Linux és telepíted a Windowst.
2014. nov. 9. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ehhez mit kell beírni meg hova ? Elindul a linux, bejön a fekete parancssoros angol nyelvű felület, itt el is akadok
2014. nov. 9. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez így nem jó, a Linuxnak nem szabad bejönnie. Szóval behelyezed a Win 7 telepítőlemezt, újraindítod a gépet és elkezded telepíteni a wint (nyomjon meg egy gombot). Haladó telepítésre klikkelsz, van egy olyan, hogy partició formázása. Klikk, letörli, és folytatod a telepítést. Nem kell semmilyen parancssor.
2014. nov. 9. 09:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Ehhez nem kell átállítani a boot sorrendet ? Hogy lemezről induljon ? Csak ennek boot menüje sincs
2014. nov. 9. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
De. Az F2 gombbal lehet belépni a BIOS-ba, boot sorrendnél a dvd-meghajtó legyen az első. Az F12 billenyűvel is be lehet állítani (gépfüggő, amikor az elején felvillan a monitor, kiírja).
2014. nov. 9. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!