Egy pályakezdő programozó mennyit keres?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:37
11/18 anonim válasza:
Unokatesóm Németországban nettó 1.000.000ft keres!
12/18 anonim válasza:
17:20 Azt viszont elhallgattad: "hetente", havonta, évente?Mert nem mind1!
13/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem hülyeség. Itt olvastam az oldalon,hogy írta valaki hogy egy programozó a Microsoftnál minimum 1.5M-t kereshet.
2010. márc. 18. 21:36
14/18 anonim válasza:
17:20-as vagyok és havonta keres annyit!
15/18 A kérdező kommentje:
Akkor azóta már milliomos.
2010. márc. 21. 13:24
16/18 anonim válasza:
Attól is függ, mennyit költ. :P
17/18 anonim válasza:
Az ilyen hülyeségekre nem tudom mit adtok, hogy valaki benyög 2 szóval annyit, hogy 1,5 milla alap. És honnan veszi? Szerintem az ujjából szopja ki. Mindennek nem kell bedőlni. Annyit hozzá, hogy van azért igazságalapja. Európa nyugati részein 6-700 nettó a kezdő és 1 milláig könnyű feltornászni. De én kötve hiszem, hogy 1,5 ALAP a M$nál. Max akkor, ha úgy vesznek fel embert, hogy a LEGjobbakat keresik.
18/18 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
Akkor azóta már milliomos.
A komment megírásának időpontja: 03-21 13:24"
Biztos nem keveset tud félrerakni, de annyit hozzá, hogy kint több százezres albérlet árakra kell sok esetben felkészülni. Így már nem is olyan sok az az 1 milla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!