Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Processzor hűtő csere és...

Processzor hűtő csere és pasztázás után nem indul a gép. Miért?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy miután a procihűtőt kicseréltem és beszereltem egy új gépház hűtő ventit, a gép nem indul el. Minden venti pörög, a cpu led sem világít . Miért csinálhatja ezt?

2014. nov. 4. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pfff ennek rengeteg oka lehet.
2014. nov. 4. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:

1,Az első lehetőség az az, hogy nem kötöttél vissza minden csatlakozót.

2, Csatlakozó hiba

3,Az új hűtő nagyobb teljesítményű, mint amit a tápod eltud látni.

4, Pasztázás közben, a paszta lefolyt a processzor foglalatba vagy az alaplapi struktúrákra.

5, Csere közben összetörted az alaplapot (nagy roppanás de látszólag az alaplap ép)

2014. nov. 4. 17:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Kissebb teljesítményű hűtőt szereltem be, és ha a paszta belement a proci foglalatbs azt mivel lehet kitisztítani? Nagy roppanás nem tortént, óvatosan dolgoztam. A szokásos beep megvan mikor bekapcsolom, minden ugyanúgy indul csak mégse kezdi el betölteni a rendszert:/
2014. nov. 4. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Közben a cpu led is elkezdett világítani, szóval valami a processzorral lehet.. Érdemes megpróbálni valamit vagy küldjem be szervízbe?
2014. nov. 4. 17:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Közben kitakarítottam a proci foglalatot, most nem világít a hiba led, de a gép még mindig nem indul:/
2014. nov. 4. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Én megnézném mégegyszer, hogy az összes kábel rendesen vissza lett-e dugva, és a proci is a helyén van-e rendesen. Esetleg egy BIOS-reset még segíthet.
2014. nov. 4. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Minden kábelt ki és bedugtam újra, procit helyére raktam, bios resetet is megpróbáltam de még mindig semmi. Bekapcsolom a gépet és a monitor nem kap jelet egyáltalán... Nem jut el odáig a gép.
2014. nov. 4. 20:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Babráltam valamit a jumperrel, és mikor a normálra visszarakom a boot device led világít, viszont itt a ventillátorok beporognek rendesen, nem csak alapjáraton. Ez jelenthet valamit?
2014. nov. 4. 20:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Mostmár egyik led se világít, bekapcsol a gép, előszor dram led, utána vga led és végül boot device les világít 1-1mspig. Utána hallani hogy a vinyo elkezd dolgozni és a gép is bepörög, billentyűzetet is felismeri már, de képet még mindig nem ad.
2014. nov. 4. 20:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Helyrejött valahogyan a gép:D fogalmam sincs mit,hogyan,merre csináltam,és miért lett jó,de egyszercsak újraindítás után bekapcsolt:) Köszönöm mindenkinek a segítséget!:)
2014. nov. 4. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!