Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi van a nem sikerül az ECDL...

Mi van a nem sikerül az ECDL teszt?

Figyelt kérdés
pl. ha össze kavarodok és el k*rom akkor vissza adják pénzem vagy nem ?
2014. nov. 4. 16:18
 1/8 anonim válasza:
nem, pótvizsga ami azt hiszem 1500Ft, (de az ár nem biztos)
2014. nov. 4. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze, (nyelvvizsgánál is visszajár a 30 rugó, így) akárhányszor próbálkozhatsz, nem is kell tanulnod!

Szerinted?!

G.

2014. nov. 4. 16:22
 3/8 A kérdező kommentje:
nekünk 5500 kellet fizetni
2014. nov. 4. 16:23
 4/8 anonim válasza:

Nem, miért adnák vissza? Amúgy ha még nem kezdted el, ne is csináld, semmire se jó. Keményfedeles, úgyhogy még kitörölni sem tudod vele.

Nálunk azt is átrugdosták, aki azt se tudta most épp melyik modulból vizsgázik. Ennyire komoly az egész, tényleg mondom, hogy semmit nem érsz vele.

2014. nov. 4. 16:24
 5/8 anonim válasza:
Én tavaly raktam le, nagyon egyszerű, csak figyelj oda hogy a feladatok minden részét megcsináld. Nyilván rá kell fizetni, természetesen ez a lényeg nekik, hogy minnél több pénzt kapjanak ebből:)
2014. nov. 4. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:
én most 9.kes vagyok és a infó tanár mondta hogy rakjuk le
2014. nov. 4. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne hallgass rá. Felesleges, az érettségi (ami szintén nem sok) többet ér nála és ötös érdemjegy esetén ki is válhatod egy ötezresért az ECDL-t.

G.

2014. nov. 4. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem adják vissza a pénzt. De hidd el nem olyan komoly, én is simán megcsináltam a hét modult, nem tanultam rá egy árva szót se... Az viszont érdekes hogy nekünk csak 2000 ft-volt, aki bukott valamelyiken annak meg 1500 még egyszer.

14/l

2015. ápr. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!