Mi van a nem sikerül az ECDL teszt?
Persze, (nyelvvizsgánál is visszajár a 30 rugó, így) akárhányszor próbálkozhatsz, nem is kell tanulnod!
Szerinted?!
G.
Nem, miért adnák vissza? Amúgy ha még nem kezdted el, ne is csináld, semmire se jó. Keményfedeles, úgyhogy még kitörölni sem tudod vele.
Nálunk azt is átrugdosták, aki azt se tudta most épp melyik modulból vizsgázik. Ennyire komoly az egész, tényleg mondom, hogy semmit nem érsz vele.
Ne hallgass rá. Felesleges, az érettségi (ami szintén nem sok) többet ér nála és ötös érdemjegy esetén ki is válhatod egy ötezresért az ECDL-t.
G.
Nem, nem adják vissza a pénzt. De hidd el nem olyan komoly, én is simán megcsináltam a hét modult, nem tanultam rá egy árva szót se... Az viszont érdekes hogy nekünk csak 2000 ft-volt, aki bukott valamelyiken annak meg 1500 még egyszer.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!