Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy gyorsíthatom fel a gépemet?

Hogy gyorsíthatom fel a gépemet?

Figyelt kérdés

Állandóan akad,fagy stb

most raktam újra a win 8.1et egy hónapja kb

de eléggé belassul néha

Nem használok sok progit,járszani se szoktam

csak filmezni meg netezni

Olvastam pár helyen ,h lehet a Nod32 miatt van

Milyen más virusírtót ajánlatok ami nem terheli annyira.

Valaki írjon vmit ,h mit csináljak mer ez már türhetetlen :/

Gépem

intel dualcore 2x3,2ghz

2gd ddr3 ram

alaplapi vga

512gb toshiba hdd

2014. nov. 2. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Jönni fognap a tudósok, hogy ez egy elavult.......

Amennyiben nem használsz egetverő dolgokat(játék, tervezőprogi), akkor ajánlom figyelmedbe, hogy a win-en kívül van más oprendszer is. Ezzel a géppel még tizenévig tudsz netezni, meg videózni.

2014. nov. 2. 16:05
 2/3 Reiber Péter ***** válasza:

Tegyél bele még 2gb ramot, a 2gb ma már sok helyzetben kevés. A 4gigát nem fogod tudni kiasználni 32bites rendszerrel mind, de a helyzet jelentősen javul, és a ram ma nagyon olcsó.

A win8.1-ben van saját vírusirtó, tehát aránylag biztonságosan működik, ha nincs rajta semmi plusz írtó, akkor is.

Én az avast-ról tudom, hogy 100% win8.1 kompatibilis, ez hitkédés ki milyen víruskergetőt szeret.

A winchestert én megnézném harddisk sentiel-el, a toshibának voltak nagyon elcseszett példányai, láttam már néha azért elfogadhatatlanul lassú gépet, mert a winchester haldoklott benne.

2014. nov. 2. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Töredezettségmentesítés, CCleaner, víruskeresés stb. A Nod nem nagyon szokta terhelni a gépeket.
2014. nov. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!