Hogy gyorsíthatom fel a gépemet?
Állandóan akad,fagy stb
most raktam újra a win 8.1et egy hónapja kb
de eléggé belassul néha
Nem használok sok progit,járszani se szoktam
csak filmezni meg netezni
Olvastam pár helyen ,h lehet a Nod32 miatt van
Milyen más virusírtót ajánlatok ami nem terheli annyira.
Valaki írjon vmit ,h mit csináljak mer ez már türhetetlen :/
Gépem
intel dualcore 2x3,2ghz
2gd ddr3 ram
alaplapi vga
512gb toshiba hdd
Jönni fognap a tudósok, hogy ez egy elavult.......
Amennyiben nem használsz egetverő dolgokat(játék, tervezőprogi), akkor ajánlom figyelmedbe, hogy a win-en kívül van más oprendszer is. Ezzel a géppel még tizenévig tudsz netezni, meg videózni.
Tegyél bele még 2gb ramot, a 2gb ma már sok helyzetben kevés. A 4gigát nem fogod tudni kiasználni 32bites rendszerrel mind, de a helyzet jelentősen javul, és a ram ma nagyon olcsó.
A win8.1-ben van saját vírusirtó, tehát aránylag biztonságosan működik, ha nincs rajta semmi plusz írtó, akkor is.
Én az avast-ról tudom, hogy 100% win8.1 kompatibilis, ez hitkédés ki milyen víruskergetőt szeret.
A winchestert én megnézném harddisk sentiel-el, a toshibának voltak nagyon elcseszett példányai, láttam már néha azért elfogadhatatlanul lassú gépet, mert a winchester haldoklott benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!