Kevin42 kérdése:
Vajon miért nem működik ez a lehetőség az én telefonomon?
Figyelt kérdés
"Az érintőképernyős játékoknál el lehet tüntetni a virtuális billentyűzetet. Nyisd meg a .jar kiterjesztésű fájlt, pl. a total commander programmal. Keresd meg a MANIFEST.MF fájlt, másold ki F5-tel valahova, hogy szerkeszthető legyen. F4 billentyűvel nyisd meg, majd az utolsó sorba illeszd be a következő sort: MIDlet-Touch-Support: true
Mentsd el majd másold vissza, és írasd felül az eredeti fájlt. A visszatömörítést elvégzi a total commander."
Ezeket mind megcsinálom, és mégis marad a virtuális billentyűzet. Mondjuk egy Samsung-os honlapról olvastam ezt, szóval lehet, hogy Lg-re nem jó.
Esetleg, valaki tudja az Lg gt500-as telefon Adminisztrátor kódját?
2010. jan. 26. 17:16
1/1 anonim válasza:
Nos igen, a Citroen autómat sem egy Volkswagen kézikönyv alapján nézegetem ha valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!