DayZ-ről kitiltottak 3 évre. Lehetséges a bann feloldása, vagy, hogy újra játszhassak?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van-e rá esély, hogyha letiltottak egy játékról, hogy újra játszhassak másik karakterrel ? Ez egy olyan játék, hogy egy gépről csak egyszer regisztrálhatsz. Én elkértem barátomtól a felhasználóját de avval sem enged be. Próbálkoztam már újra rakni a windowst az se jött be, próbáltam a license kulcsot kicserélni, az se jött be. Milyen módon lehetne megoldani, hogy más karakterrel vagy akár a régi karakteremmel be tudjak lépni ? Hogyha valamely módon a "gépre" adták a kitiltás, hogyan tudnám feloldani vagy mit kéne kicseréljek a gépemben, hogy fel engedjen a szerverre ? Ha valaki tudna segíteni, az nagyon lekötelezne !!2014. nov. 1. 14:24
1/8 anonim válasza:
Steam-es játék? Ha igen, akkor megpróbálhatod azt, hogy írsz egy kedves levelet a Steamnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem Steames. Magyar Privát szerver. Már 2 éve fut. Próbáltam beszélni az adminokkal de nagyon makacsok.
2014. nov. 1. 14:29
3/8 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül tiltottak ki..
4/8 A kérdező kommentje:
Azért tiltottak ki, mert az egyik ismerősöm akivel játszottam buggokat használt ki, és mivel egy 'osztag'-ban voltunk ezért én is megkaptam a kitiltást. De nem ez volt a kérdés.
2014. nov. 1. 14:38
5/8 anonim válasza:
Nem megoldható,pláne miután már próbáltál más accal belépni.
Valószínűleg IP bannt kaptál,próbáld meg lecserélni.
Amúgy meg igen is kérdés,mert ha egy cheater vagy hasonló lennél,senki se segítene.
6/8 A kérdező kommentje:
Cseréltem IP-t és MAC címet is. De nem azért írtam a kérdést, hogy most hülyeségekkel traktáljatok, hogy cheater vagyok meg megszegtem a szabályzatot. Én tudom, hogy nem tettem semmit amiért ezt kaptam, ezért is akarok visszajutni.
2014. nov. 1. 14:46
7/8 anonim válasza:
Ha a GTSről tiltottak sok esély nincs rá, hacsak nem győzöd meg az adminokat. Bár azok nem makacsok, hanem egyszerűen.... Midnegy. Vedd meg az arma CO-t, mostanában elég gyakran le van árazva. Megéri.
8/8 gelli98 válasza:
De van esély annyit kell csinálnod ha a GTS-ről bannoltak hogy a gépet ujrarakod és ipétváltasz és az egész játékot ujra fel rakod és kész!
Akkoriba engem is bannoltak de meg oldotam de én ugy hogy unokatesomhoz a gépetelvittem rá kapcsolodtam a netjére regisztráltam haza mentem azt kész! Ja de amit előzőleg le irtam azt meg csináltam én is utána vittem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!