Abért Máté kérdése:
Nincs internet kapcsolatom. Bedugom a kábelt a gépbe kiírja h van kapcsolat de mégsem tudok a böngészővel megjeleníteni semmit. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tettem bele új hálókártyát azzal is ugyan ez. Leszedtem a vírus írtót akkor sem lett jó. Nyáron raktam össze a gépet vadi új cuccokból. Valaki valami ötlet ? (letöltöttem a mozillát és a crome-ot is sőt expolerrel is próbáltam de egyikkel se semmi)2014. okt. 30. 15:40
1/9 levis56 válasza:
A tálcán lévő időt állítsd be szinkronizáld.
2/9 A kérdező kommentje:
az is jó be van állítva :S
2014. okt. 30. 15:45
3/9 levis56 válasza:
Eszközkezelő>hálózati kártyák>jobb klikk>illesztő frissítés.
4/9 A kérdező kommentje:
azt is csináltam már és semmi "már telepítette a legfrissebb illesztőprogramot. azt is csináltam, hogy eltávolítottam az illesztőprogit és leszedtem még1x rá de így sem.
2014. okt. 30. 16:18
5/9 levis56 válasza:
Műveletközpont>hibaelhárítás>hálózat és internet>internetkapcsolatok>tovább.
6/9 A kérdező kommentje:
végig mentem ezen is "nemtudta azonosítani a problémát" ha rámegyek a részletekre "nincs probléma" szval mintha minden jólenne de mégsem megy ez a szar
2014. okt. 30. 16:56
7/9 levis56 válasza:
Telepítő lemezt bootold be,telepítés helyett hibajavító mód.
8/9 Lajos54 válasza:
Honnét "jön" az internet (illetve nem jön)?
Próbáltad egy másik géppel? Valóban van internet?
Ha esetleg egy routerre csatlakozol, annál előfordulhat, hogy kapcsolat van, csak éppen nincs benne internet jel, a hibás beállítások miatt.
Mielőtt szétszednéd a motorbiciklit, nézd meg, van-e benne benzin :)
9/9 A kérdező kommentje:
van internet másik géppel, újratelepítettem akkor megjavult. Köszi a segítséget mindenkinek azért.
2014. nov. 3. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!