Vélemények a DigiTV, DigiNET, UPC TV, UPC netről? Tapasztalatok? Bővebben lent!
Sziasztok!
T-home felhasználóként rengeteget akad a vétel tvzés közben egy kisebb eső folyamán is.ADSL-el netet használva sajnos a T-home nem tud feltöltést garantálni,de nekem szükségem lenne rá.Esetleg tudnátok tapasztalatokat megosztani,vagy mást ajánlani?Előre is köszönöm!
"ADSL-el netet használva sajnos a T-home nem tud feltöltést garantálni,de nekem szükségem lenne rá."
:D Ilyen nincs, ha csak feléd áramolhatnak a bitek akkor nem tudsz internetezni.
A Digi netjével én abszolút elégedett vagyok. Gyors, nagyon olcsó és eddig kiesés sem volt. Persze ez lakótelep, optikai kábellel, más területen lehetne vele gondok.
Ez nagyon helyfüggő. Hallani panaszt mindegyik szolgáltatóról, persze az esetek nagy részében jól működik mindegyik.
Mi digisek vagyunk. 4 éve ugyan annyit fizetünk a netért, úgy fél évvel ezelőtt a 40 Mbps-netet 80 Mbps-re növelték, amit a speedtest rendszeresen 89-92 Mbps-között mér, és a kliensek is mutatják ezt a tempót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!