Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Drakensangban Halloween...

Drakensangban Halloween eventen hogy lehet eventes cuccokat szerezni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Drakensang Onlineban Halloween eventeztem, kinyitottam 2,3 tökládát de semelyikben nem volt semmi csak max. Mágikus cucc és réz.

Leírná valaki bővebben hogy miről is szól a halloween event és hogy hogy kell cuccokat szerezni benne?

(Értelmes válaszokat pls.)

Előre is köszi!

2014. okt. 29. 19:47
 1/4 anonim válasza:

Szia!

A fórum a barátod ;)

Ha például a tökfej kosztümre vagy a pet-re gondolsz, akkor azokat nagyobb szerencsével tökládából is meg tudod szerezni, de az égő tökládából hamarabb. Égő láda csak ritkán van a mapokon, de ha van akkor ott lesz valahol Jullov is. Őt le kell győznöd, hogy kapj egy kulcsot a tökhöz.

(A tökfej kosztümöt Töklovagok is adják Hollóvárban)

A denevér részeit tökládák,égő tökládák, ill. Hard mapon Dragan Junior adhatja.

Az ótvaros gebét egy manipulált láda (cicás láda) fogja adni, és a többi összetevőt Hard Dragantól tudod megszerezni, így lesz belőle Ótvaros gebe (gyors ló).

A fekete hadúr itemeket Dragantól ill. Hard Dragantól tudod megszerezni. Fekete apród köpenyt/vállvértet/sapkát fogsz kapni, és ha ebből összejön 4, a munkapadon tudod összekovácsolni őket Fekete lovag szintű itemekre. Ha ezeből is összejön 4, meglesz a fekete hadúr szett. Tehát 16 kell a fekete apród cuccokból.

Remélem tudtam segíteni! ;)

Szia

2014. nov. 3. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen ment a zöld kéz! :)
2014. nov. 4. 15:31
 3/4 anonim válasza:

Mi az a tökláda???

Pls vapaki rja le

2014. nov. 9. 10:26
 4/4 anonim válasza:

Minden pályán van egy, a pálya végén, és egy kis szerencsével égő tökláda is lesz a sima tök közelében.

(Mindkettő tök alakú, csak az égő az bármennyire is hihetetlen, lángol :DDD)

2014. nov. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!